Uudistunut Pappagallo tuo piristystä syksyn valikoimaan

Jäätelökesä jatkuu tänä vuonna syksyyn, kun uudistuneet Pappagallo-jäätelöt ja -sorbetit ilmestyvät kauppojen pakastealtaisiin syys-lokakuun vaihteessa. Pappagallo täyttää tänä vuonna 30 vuotta ja juhlistaa synttäreitään pakkausuudistuksella, uudella koostumuksella ja uusilla makuvaihtoehdoilla.

Pappagallo-tuotteet pukeutuvat jatkossa herkullisen värikkäisiin pakkauksiin, jotka saavat kylkeensä myös uuden ja raikkaan logon. Pakkausten koko säilyy ennallaan ja herkut löytyvät jatkossakin puolen litran pahvipakkauksista.

Uudistunut koostumus tekee Pappagallo-jäätelöstä entistä helpommin lusikoitavaa, jo suoraan pakastimesta ottamisen jälkeen. Tuotteet kuitenkin valmistetaan jatkossakin Pappagallon omalla reseptillä, joten tuttu täyteläinen koostumus ja intensiivinen maku säilyvät.

Pappagallon uutuusmaku Maku Laku -jäätelö sisältää raikasta minttujäätelöä, jonka kaveriksi purkkiin on ripoteltu runsaasti markkinalakurouhetta. Muut saatavilla olevat jäätelömaut ovat perinteinen vanilja, suussa sulava lakritsi, sekä entistäkin pistaasisempi pistaasi. Parhaita makuja on syvennetty entisestään ja valmistuksessa on käytetty Pappagallolle ominaiseen tapaan laadukkaita ja aitoja raaka-aineita. Kaikki jäätelövaihtoehdot ovat laktoosittomia tai vähälaktoosisia ja sorbettisuosikit mango ja sitruuna vegaanisia. 

Pappagallo-uutiskirje-pääkuva.jpg

Jaa tämä sivu