Vitamiinivesi San Benedetto

San Benedettolta raikkaanmakuisia vitamiinivesiä suosittujen jääteejuomien rinnalle

San Benedetton huippusuositut jääteejuomat kesäkuussa rinnalleen ihanan raikkaita Aqua Vitamin -vitamiinivesiä. Makua Foods Oy:n maahantuomissa vesissä on neljä hedelmäistä makua, jotka kaikki saadaan myös Suomen valikoimiin: appelsiini, sitruuna, punaiset marjat ja kiivi.

– Viimeisen parin vuoden aikana on ollut trendinä hakea terveellisempiä vaihtoehtoja limuille ja mehuille, joten hyvinvointijuomat ovat olleet kysyttyjä. Aqua Vitamin -vesiä myydään kätevissä puolen litran pulloissa. Ne ovat saaneet hirveän hyvät arvosanat kuluttajien makutesteissä – juomat eivät ole liian makeita, sammuttavat janon ja vitamiinit saa siinä samalla, kertoo tuotepäällikkö Vesa Väyrynen Green Taste Oy:stä, Makua Foodsin tytäryhtiöstä.
Aqua Vitamin -vitamiinivedet sisältävät runsaasti C-vitamiinia. 500 ml:n annos sisältää myös 25 prosenttia aikuisen päivittäisestä suositellusta annoksesta eri B-ryhmän vitamiineja, jotka vaihtelevat hieman pulloittain. Ravintoainesisällöissä on kerrottu tarkemmin suositellut päiväannokset. Appelsiinin makuinen juoma on suunniteltu erityisesti vireyden ylläpitämiseen, sitruunan makuinen vastustuskykyyn, punaiset marjat ihon hyvinvointiin ja kiivin makuinen juoma on valmistajan mukaan hyväksi muistille ja aivoille.
San Benedetto on italialainen juomavalmistaja, jolla on vientiä lähes sataan maahan. Jo pitkään Suomen markkinoilla olleen San Benedetton uutuusjuomat lanseerattiin juuri sopivasti kesää vasten, kun janojuomille on kysyntää. San Benedetto -vitamiinivedet tulevat saataville hyvin varustettuihin elintarvikekauppoihin, kioskeihin ja kahviloihin. Kauppoihin on suunnitteilla kesäksi esimerkiksi maistatuksia. 

Lisätietoa:
Asiakaspalvelu p. 09-4319 0060 Green Taste Oy/Makua Foods (myynti@greentaste.fi)
Tuotetietoa:
Aqua Vitamin READY to GO APPELSIINI - Vireyden ylläpitämiseen. Sisältää 25 % päivittäisestä B12-, B6- ja B3-vitamiinien tarpeesta sekä runsaasti C-vitamiinia.
Aqua Vitamin I Feel GOOD SITRUUNA - Vastustuskykyyn. Sisältää 25 % päivittäisestä B3-, E-, B5-, B6-, B12-vitamiinien, foolihapon ja biotiinin tarpeesta sekä runsaasti C-vitamiinia.
Aqua Vitamin BEAUTYou PUNAISET MARJAT - Ihon Hyvinvointiin. Sisältää 25 % päivittäisestä B3-, E-, B6-vitamiinien ja biotiinin tarpeesta sekä runsaasti C-vitamiinia.
Aqua Vitamin GENYouS KIIVI - Hyväksi muistille ja aivoille. Sisältää 25 % päivittäisestä B5-, B6-, B3-vitamiinien ja biotiinin tarpeesta sekä runsaasti C-vitamiinia.

Jaa tämä sivu