Makulaku

Makulakun avulla lapsiperheetkin viihtyvät kisayleisönä 

Sponsoriyhteistyö urheilijoiden kanssa on rahallisen tuen lisäksi muutenkin antoisaa puolin ja toisin. Makulakun värikkäät lakritsit maistuvat mm. Kirittärien, Happeen ja Helsinki Seagullsin otteluissa. – Ottelutapahtumissa kilpaillaan yhä enemmän ihmisten vapaa-ajasta. Vaikka meidän toiminta on huippu-urheilua, on kyse myös elämysbisneksestä, jolloin kenttämyynnin valikoima ja monipuolisuus on tärkeää. – seurajohtaja Petri Kaijansinkko Jyväskylän Kirittäristä kertoo.

Makulakun tuotteet sopivat tapahtumiimme hyvin, sillä lapsiperheet ovat isoin kohderyhmä meidän katsomossa. Arvostamme suomalaisuutta ja laajaa makujen kirjoa – ensi kesänä on tulossa sellaisia uutuuksiakin, mitkä varmasti kiinnostavat lapsia. Asiakkaiden kannalta tärkeää on myös Makulakujen hyvä hinta-laatusuhde. Tässä yhteistyössä on monta hyvää näkökulmaa, seurajohtaja Petri Kaijansinkko Jyväskylän Kirittäristä kertoo.

Samaa mieltä on myös Risto Jämsén Makua Foodsilta.
– Me ollaan tosi ylpeitä, kun päästään mukaan Suomen mestareitten otteluihin. Pesäpallo on yksi suosituimmista naisten urheilumuodoista katsojamääriltään. Siihen liittyy paljon junioreja sekä fanittamista, minkä vuoksi haluamme näkyä ja tukea lajia.

Elämyksiä, jännitystä ja matalan kynnyksen urheilua

Kirittärien tuleva kausi on jännitystä täynnä, sillä jo 16 perättäistä vuotta mitaleilla olleesta joukkueesta on vaihtunut käytännössä puolet.

– Joukkue tuli eilen Espanjasta. Kaikki on mennyt hyvin ja odotamme, että päästään Suomessakin mahdollisimman pian ulos pelaamaan. Hallitseva mestaruus on puolustettavana, mutta sillä on ollut oma hintansa. Naiset pelaavat työn ja opiskelujen ohella, mikä johti siihen, että tuli muutama lopettaminen ja siirto. Meillä on siis hieman erilainen kausi tulossa. Nyt on kasassa todella jyväskyläläinen joukkue – itsellänikin on juuret Jyväskylässä, kuten Makua Foodsillakin. Kilpailu on kovaa, mutta uskomme, että meidän joukkueella on mahdollisuus taistella edelleen mitaleista, Kaijansinkko iloitsee.

Makulakulle lähellä sydäntä ovat matalan kynnyksen urheilumuotojen sekä nuorten tukeminen – huipulla ja uran alkuvaiheessa.
– Makulakulle tärkeää kohderyhmää tavoitamme järkevillä panostuksilla erityisesti koripallossa, salibandyssa ja pesäpallossa. Esimerkiksi koripallo on tällä hetkellä nosteessa. Teemme yhteistyötä Helsinki Seagullsin, naisten korisliiga HyPon ja pienimuotoisesti myös Hongan junioriliigan kanssa. Innostava yhteistyömme jatkuu tietysti myös maailman seuratuimman salibandyjoukkue Happeen kanssa, Juha Alapappila Makua Foodsilta kertoo.

Lue myös juttu: Happee-yhteistyössä kenellekään ei jää paha maku suuhun >>

Jaa tämä sivu