Ajankohtaista

4.10.2017 Testissä kesäuutuus MakuLaku-Minttujäätelö Haave jäätelönmaistajan työstä toteutui. Reportaasi Pappagallo-kioskilta: Kesäkuinen iltapäivä on aurinkoinen, mutta kaupungille tyypilliseen tapaan tuulinen, kun saavun Jyväskylässä sijaitsevan hotelli Alban Pappagallo-jäätelökioskille. Ensimmäistä… Lue lisää » 4.10.2017 Uudistunut Pappagallo tuo piristystä syksyn valikoimaan Jäätelökesä jatkuu tänä vuonna syksyyn, kun uudistuneet Pappagallo-jäätelöt ja -sorbetit ilmestyvät kauppojen pakastealtaisiin syys-lokakuun vaihteessa. Pappagallo täyttää tänä vuonna 30 vuotta ja juhlistaa synttäreitään pakkausuudistuksella, uudella… Lue lisää » 4.10.2017 30-vuotiaan Pappagallon juuret ovat italialaisen jäätelömestarin perinteissä Pappagallon tarina alkaa vuodesta 1987, jolloin rakkaus lennätti italialaisen Giorgio Gallon Suomeen. Herra Gallo alkoi valmistaa Salossa sijaitsevassa kahvilassaan laadukkaista raaka-aineista perinteistä italialaista jäätelöä ja sorbettia, joiden suussa… Lue lisää » 4.10.2017 Laatukurkku tykkäsi kylmästä kesästä Vaikka mennyt kesä oli harvinaisen kolea, eivät Myrttisen kurkut moisesta hätkähtäneet. Koska suuria lämpötilavaihteluita ei ollut, saivat kurkut kasvaa rauhassa sopivan napakoiksi ja kokoisiksi. Kesän kurkkusato on kokonaisuudessaan saatavilla kaupoissa… Lue lisää » 20.4.2017 Makulakun avulla lapsiperheetkin viihtyvät kisayleisönä Sponsoriyhteistyö urheilijoiden kanssa on rahallisen tuen lisäksi muutenkin antoisaa puolin ja toisin. Makulakun värikkäät lakritsit maistuvat mm. Kirittärien, Happeen ja Helsinki Seagullsin otteluissa. – Ottelutapahtumissa kilpaillaan yhä enemmän… Lue lisää » 19.4.2017 Ei Myrttisen herkkuja ilman Vainion kurkkuja Jos Myrttisen Kurkun reseptiä on varjeltu jo 40-luvulta lähtien, ovat myös legendaaristen kurkkujen toimittajat pysyneet vuosikymmeniä samoina. Kaikki Myrttisen Kurkut tulevat saaristomeren rannalla sijaitsevan vajaan 6 000 asukkaan Perniön kolmelta… Lue lisää » 19.4.2017 Juoksuharrastus mielessä? Soilin 10 vinkkiä aloittelevalle pitkän matkan juoksijalle Kevät, toukokuinen Helsinki City Run ja Myrttisen suolakurkut! Siinä on niin vastustamaton yhdistelmä, että päätimme koota parhaat vinkit pitkän matkan juoksuharrastuksen aloittamiseksi. 35-vuotias Soili Kosonen Espoosta aloitti juoksemisen vasta… Lue lisää » 27.1.2017 Finnish Makulaku's production investment complete – boldly seeking growth in the global market Finnish Makulaku Lakritsa Oy has invested into a new liquorice production line, and is planning on introducing a number of new liquorice products to the market this year. Being the most modern hybrid production line in the sector, the new system is set… Lue lisää » 10.1.2017 Porvoon Herkku -tuorelakritsit pian entistäkin herkumpina! Makulaku Lakritsa Oy:n tuotebrändeihin kuuluva Porvoon Herkku on pian tuoreista tuorein lakritsi. Lue lisää » 10.1.2017 Luomu, orgaaninen vai natural? Termit luomu, orgaaninen ja natural aiheuttavat joskus päänvaivaa. Porvoolaisen Makulakun luomulakritsin raaka-aineet ovat luomu-tuotettuja eikä niissä ole lainkaan keinotekoisia aineita, eikä myöskään eläinperäistä gelatiinia. Makulakun Happy Reindeer… Lue lisää » 9.12.2016 Raakakypsytetty & liekitetty lohi piparjuurismetanalla Tänä jouluna kalapöydän piristää sitruunalla raakakypsytetty ja toiselta puolelta liekitetty lohi. Annoksen viimeistelee piparjuurismetana, kevätsipuli sekä Myrttisen herkulliset suolakurkut. Lue lisää » 19.9.2016 Miksi porkkana ja punajuuri mainostavat Myrttisen kurkkuja? Koska porkkana ja punajuuri ovat kurkun kavereita. Näin veikeästi sen kertoo Jari Myrttinen, joka perusti Myrttisen kurkkubisneksen veljensä Juhan kanssa 1970-luvulla. Lue lisää » 19.9.2016 Psst! Tiedätkö, mikä on Myrttisen Kurkkujen salaisuus? Lue, minkä verran työnjohtaja Jani Huurinainen suostuu aiheesta paljastamaan Lue lisää » 13.6.2016 Italian parasta La Molisana -pastaa vihdoin Suomeen! Makua Foodsin maahantuoma La Molisana on italialainen premiumpasta, joka on parasta viidettä laatuluokkaa. Se, että pasta on Italian ykkönen mm. proteiinin ja gluteenin määrässä ja laadussa, tarkoittaa uskomattoman hyvää makua. La Molisana -pastaa voi… Lue lisää » 13.6.2016 ”Hyvää ruokahalua suomalaiset!” Tenuta Fragassi -tomaattikastike maistuu vaikka suoraan pullosta Tenuta Fragassi -tomaattikastike meinaa viedä kielen jo ihan kylmiltään, ennen kuin kastike ehtii pastalautaselle. Verde Abruzzon tilan oman tomaattilajikkeen, Pera d’Abruzzon, jättimäiset, makeat tomaatit poimitaan auringon kypsyttäminä. Lue lisää » 13.6.2016 Viisi uutta luomutuotetta! Green Taste -tuotesarja kasvoi valikoimauudistuksen yhteydessä viidellä uudella luomuvaihtoehdolla. – Pyrimme suosimaan luomua. Se on lisäarvo, jonka otamme mukaan aina, kun se on mahdollista. Lue lisää » 13.6.2016 Green Taste -tuotesarjan valikoima uudistui Uudet tuotteet ovat olleet kauppojen ja ketjujen tilattavissa toukokuusta eteenpäin. Uudistuksen yhteydessä päivittyivät muun muassa pakkauskoot, pussien sulkemistapa sekä esillepanomahdollisuudet. Lue lisää » 11.6.2016 San Benedettolta raikkaanmakuisia vitamiinivesiä suosittujen jääteejuomien rinnalle San Benedetton huippusuositut jääteejuomat saivat kesäkuussa rinnalleen ihanan raikkaita Aqua Vitamin -vitamiinivesiä. Makua Foods Oy:n maahantuomissa vesissä on neljä hedelmäistä makua, jotka kaikki saadaan myös Suomen valikoimiin: appelsiini, sitruuna,… Lue lisää » 10.6.2016 Tampereelle avattiin ensimmäinen lakritsikioski Enää ei tarvitse odottaa markkinoita, että saa metrilakua. Lakupäällikkö nimittäin avasi Tampereen Hämeenkadulle ensimmäisen lakritsikioskin, josta saa Makulakun tuoretta, kotimaista lakritsia joka päivä. Lue lisää » 29.3.2016 Memmas Knossos täyttää 20 vuotta Suomen ensimmäinen kreetalainen oliiviöljy, Makua Foodsin valikoimaan kuuluva Memmas Knossos ekstra-neitsytoliiviöljy, on ollut suomalaisten kestosuosikki tasan 20 vuotta. Sitä se on yhä edelleen myös keittokirjailija ja oliiviöljyasiantuntija Merja… Lue lisää » 15.3.2016 Tähtäimessä viennin tuplaus Makulaku-luomulakritsit esiteltiin kansainvälisillä Kölnin ISM 2016 -makeismessuilla helmikuussa. Neuvottelut ovat jo käynnissä viennin käynnistämiseksi USA:han, Kanadaan ja Englantiin vielä tämän kevään aikana. Lue lisää » 1.3.2016 Myrttisen suolakurkku on Ravintola Saslikin valttikortti Myrttisen suolakurkut ovat niin olennainen osa venäläistä keittiötä tarjoavan Ravintola Saslikin tarjontaa, ettei niitä voi kerta kaikkiaan jättää mainitsematta. Kurkut ovat olleet sen valikoimassa yhtäjaksoisesti jo yli 30 vuotta ja asiakkaat rakastavat… Lue lisää » 1.3.2016 Happee-yhteistyössä kenellekään ei jää paha maku suuhun Sponsoriyhteistyö on pienimmillään yhtä kuin logo paidassa. Parhaimmillaan yhteistyö hyödyttää ja innostaa molemmin puolin. Maailman seuratuimman salibandyjoukkue Happeen markkinointivastaavan Jani Oravan mukaan Makua Foodsin Makulaku on erinomainen… Lue lisää »
Jaa tämä sivu